www.smallblock.dk
199.000
139.000
250.000
500
125.000
259.000
145.000
249.000
180.000
72.900
227.000
95.000
629.000
400.000
1.000
79.000
299.000
109.000
29.000
349.000
119.000
119.000
109.000
349.000
299.000
29.000
DK's Største US
Online nu: 792
OPRET
Forum
Nyeste
Kalender
Galleri
Træf
Kør event
Log ind
Del på facebook
Dagens bil
Cadillac Sedan De Ville
1962 Cadillac De Ville sælges som kørende projekt.Holder syn til juni 2019 Blev i 2010 skilt totalt og rammeløftet. Al rust blev udskiftet med friskt metal og den blev malet med 17 x lak. Under malingen er der gået noget galt for den skaller af. Gearkasse skifter lidt hårdt i nogle af de 4 gear. Der er tale om en ægte dansk bil som blev indregistreret første gang d. 21 juni 1962 fra GM fabrikken i København. Jeg sælger den da jeg ikke orker at male den engang til, den skal slibes helt i bund. Jeg har et hav af billeder fra renoveringen, som kan sendes. cp@mailme.dk DER ER TALE OM ET RENT SALG OG DER TAGES IKKE NOGET I BYTTE.
Pris: 94.995


Alle (2)
Forhandler (0)
Privat (2)
PRIS
POST NR.
OPRETTET
Hallett BV-19 Lakeracer
(SÆLGES) Amerikansk Lakeboat totalrenoveret 2010 - netop nyserviceret. https://www.youtube.com/watch?v=-9EORFGdSjU Fladbundet skrog med Jet-drev. Båden har efter totalrenovering haft mindre end 9 . driftstimer. Så det er praktisk talt en ny båd man får her. Ikke en båd for sarte sjæle og anonym sejllads Født med bigblock men den er skiftet ud for bedre vægt/hk faktor og øget sødygtighed - så nu er der håndbygget smallblock fra blueprint engines med dynochart (kan eftersendes til seriøse købere); 383 stroked Chevy V8. MSD ign., rulleknast + en masse racestumper. flad momentkurve fra tomgang - 400hk+ v/5.700RPM. Berkeley 12JG Jetdrev med A impel + specialskåret empel til motoren, 8graders droop snoot, place diverter og rideplate - også her er alt mekanisk nyt. Skroget testet ved renovering og er nylakkeret med aptering i mahogny sælges inklusiv brenderup bådtrailer. Seriøse bud modtages kun på pb tak - ingen testpiloter.
Ejeren angiver standen til 10 ud af 10

150.000,-
PRIS:
SEND EN BESKED


TELEFON 31131512
Liebhaverbåd med Ford OMC V8 motor byttes til bil-MC-båd
(SÆLGES) Sjælden norsk kvalitetsbåd. Windy 24 med OMC V8 motor. Stort set original. Dog er en helt ny figursyet kaleche netop monteret. Syet af Kalechesmeden i ekstra høj udgave med ekstra ruder i siderne og bagerst. Endvidere lynlåse i sider og front, hvilket muliggør en fleksibel anvendelse af båden. Bundmaldet i 2016 og kun sejlet ganske få gange sidste år af nuværende ejer. Plads til 8-10 personer, 5 sovepladser samt soldæk og badebro med trappe. Motoren fungerer og kan opleves i gang. Dog var de originale manifolder (støbejern) klar til udskiftning, og nye i rustfrit stål derfor udfærdiget hos lokal smed. Desværre har det vist sig, at disse bliver for varme når motoren har kørt noget tid med fuld kraft. Derfor bør nye ORIGINALE manifold'er købes. Kan eks.vis bestilles hos Lynegaard US-marine-dele i Køge. PRISEN NU NEDSAT MED 25.000 til kun 60.000 kroner!! hvilket er ekstremt lavt for en båd i denne kvalitet. Ny kaleche og rustfri manifolder alene har kostet 35.000 kr.. Byttes gerne. Båd her til 100.000 kroner i værdi når manifolderne spiller!! GØR EN KANON FORÅRS HANDEL - OG KOM PÅ VANDET NÅR SOLEN KOMMER!
Ejeren angiver standen til 6 ud af 10
SOLGT
PRIS:
BYD
Crescent, 17 fod, 30 hk , Johnson
(SÆLGES) Båden er købt i januar i år. Og lavet lidt hist og pist hen over vinteren mod foråret. Der er blandt andet skiftet alt el ud med LED, nye lanterner, nye interiør lamper og belysning, samt belysning i instrumenter. Der er desuden givet olie på alle træflader så de ser flotte ud og kan holde det hårde saltvandsmiljø hen over sommeren. Der er givet ny bundmaling (sort). Samt er der sat badstige på og nyt loftbekldning i kahytten hvor der kan sove 2 personer til en lille dags/weekendstur. Der er stdig ting der skal laves for at gøre båden perfekt, men den er sejlklar og sejler super godt samt ligger stabilt. Desuden er den synkfri. Den er brugt flittigt hen over sommeren uden problemer. skruen på motoren er revnet så skal mulighvis udskiftes, samt har båden fra tidligere ejer en skade styrbord, agter om, men ikke noget det har betyning for hverken sikkerheden eller båden generelt. Men er nu på udkig efter en sejlbåd, grundet mit savn til sejl. Der medfølger fender, anker og torv, startbatteri "medtaget " hynder, en slidt kaleche og mm. Samt en 30 hk. Johnson motor med en 52 l tank medfølger også (tanken er også helt ny) og er god til de lidt længere ture. Båden ligger i Vedbæk Havn, nord for København. jeg er interesseet i en Hurtig handel. Skriv endeligt hvis interesseret.
Ejeren angiver standen til 7 ud af 10
SOLGT
PRIS:
BYD
Tahiti Super Tiger med Berkeley jetdrev
(SÆLGES) Heftigt legetøj! Amerikansk båd, med Berkeley jetdrev, original gelcoat med patina og afslag. Sælges pga. andet båd-projekt. Har været monteret med 455 cui. Oldsmobile V8. Båden sælges som overkommeligt projekt. Den indvendige træbundplade er ikke for god, og kabler osv. skal skiftes. Båden sælges med de originale forsæder og sofa-bagsæde, men kunstlæderet er taget af for ombetrækning. (Det gamle medfølger så man kan bruge dem som skabeloner til nyt) og to indbyggede 12 gallon benzintanke. Derudover ikke-indregistreret svensk-produceret 2 tons boogietrailer, der fungerer, men trænger til lidt kærlighed. (hjulleje, bremse osv.) Jeg kørte den hjem fra Holbæk med en 1200 kg båd på. Der kan evt. tilkøbes to COBRA sæder (dem på billedet), vandkølede headders, motor-beslag og bellhousing der passer på Olds 350 og 455, og evt. andre motordele, hvis man ønsker at montere Olds igen. Evt. byttes med andet sjovt... Se mere på www.tahiti.mono.net. Flere billeder kan sendes via mail.
Ejeren angiver standen til 6 ud af 10
SOLGT
PRIS:
BYD
TAHITI SUPER TIGER Jet båd
(SÆLGES) TAHITI SUPER TIGER Jet båd med Berkeley drev sælges. Båden er i fin stand men uden motor. Har fornyligt fået ompolstret sæder så de fremstår som nye. Alt er med, agter alu skjold til motor, kardan, ferskvandskøler, USA gas pedal, Rustfrie tanke i begge sider, alle manometer, knop måler og start nøgle. Står på US trailer som evt skal have et par nye hjullejer, uden papirer. En sjælden båd i DK! Sælges kun pga arbejde i udlandet og dermed ingen tid til at få den lavet. Skriv venligst hvis der skulle være spørgsmål.
SOLGT
PRIS:
BYD
Draco 17
(SÆLGES) Draco 17 sælges herved som er istandsat fra top til tå., bla ny renov omb mercruiuser motor 120 hk ilagt med ferskvandkøling og drev renov. har ikke været ude og sejle endnu. Trailer medfølger men er ikke indreg . jeg forventer at båden er fra 1979, men er ikke sikker båden er vinteropbevaret indendørs
SOLGT
PRIS:
BYD
Cigarette 35 mistrees
(SÆLGES) Cigarette 35 mistrees sælges herved som samleopbjekt tidligere ejer har ikke tid til opgaven. jeg forventer at båden er fra engang i 70erne Der medfølger en del til båden, dog ikke motor,drev mv. transum er på båden.
SOLGT
PRIS:
BYD
Finnsejler 36 fod
(SÆLGES) VINTER TILBUD !! NU bliver det ikke billigere ;) God rummelig motorsejler med Rullefok, spiler, storsegl, motor er renoveret i 2005. Agter kahyt m. 2 sovepladser og lille Håndvask m. Koldt og varmt vand.varme webasto oliefyr, Midtskibs er der 3 sovepladser når sofaerne er redt op, kahyt i Stevnen med 2-3 sovepladser. Toilet med holdetank, bade rum m. Bruser. Nyere stor Garmin GPS, m. Elektroniske Sø kort, en del søkort i papir følger med. Nyere bowskrue mrk. Lewmar meget støjsvag. der er ekstra reservedele til motor mm. Kraftig bådvogn. flot båd ofret mange penge de sidste par år, ønsker en anden interresse, så Evt. bytte/handel med Corvette årg. 1968 til 1973 gerne 427 eller 454 forrige ejer af Finnsejleren var ikke mindre end B&O desingneren Jacob Jensen. jeg overtog båden d.1 Maj 2005 mit mobil tlf. 42527140
SOLGT
PRIS:
BYD
Fjord 38 ac fly.
(SÆLGES) med tilstandsrapport så ikke noget at være bange for stor og meget rummelig klassisk motorbåd fra fjord med flybridges, agterkahyt dieselmaskiner og faste aksler. stort agterdæk med plads til stolearrangement. herfra opgang til flybridges med dobbelt styreplads. fra agterdæk nedgang til fordelingsgang hvor du finder vej til agterkahyt med dejlig stor dobbeltkøje og eget toilet . fremme via dørparti adgang til stor salon med sofaarrangement som kan omgøres til dobbeltkøje og indvendig styreplads med godt udsyn . to trins ned til stor pantrysektion og dinettearrangement som ligeledes kan omgøres til dobbeltkøje. videre fremme findes toilet og håndvaskrum med bademulighed og helt fremme traditionel forkahyt med dobbeltkøje . overalt i båden findes skabsløsninger og masser af rum. lys og venlig med flot aptering. båden har været benyttet som beboelse og har centralvarme stort service på motor en båd med mange muligheder at bygge videre på båden er sejlklar
SOLGT
PRIS:
BYD
FORRIGE
NÆSTE
SmallBlock.dk Skandinaviens STØRSTE handelsportal US Cars | Eli Christensensvej 6 7430 Ikast Tlf. 70202600 Cvr. 32146821 : Ringkøbing Landbobank | Terms & Conditions | Privacy policy | Kontakt